Lütfen Bekleyiniz..



Uzman Doktor

Mehveş Şahin

https://fizyotip.com.tr/wp-content/uploads/2015/11/Q6B7111-e1464787544865.jpg


1971 yılında Kahramanmaraş’ da doğan Uz. Dr. Mehveş Şahin ilkokulu Mersin’de İleri ilkokulunda,orta ve liseyi İçel Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Akabinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde ihtisasını tamamladı. Daha sonra Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde uzman hekim olarak görev yaptı. Ayrıca Mersin İMC ve Doğuş Hastanelerinde fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olarak çalıştı. Halen 2006 yılında kuruculuğunu yapmış olduğu Özel Mersin Fizyotıp Merkezinde uzman hekim olarak çalışmaktadır.

Uz. Dr. Mehveş Şahin, romatizmal hastalıklar, sporcu yaralanmaları, ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon konularında deneyimli olup, bu konularda bilimsel araştırma ve yayınlarda bulunmuştur. Kuru iğneleme, esnek bantlama (kinezyoteyp), PRP uygulamaları, eklem içi hyaluronik asit yapılması gibi modern tedavi yaklaşımlarını merkezimizde aktif olarak yapmaktadır.

Türkiye Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ve Romatizmal Araştırma ve Savaş Dernekleri üyesidir.
Evli ve 2 çocuk sahibi olan Uz. Dr. Mehveş Şahin iyi derecede İngilizce bilmektedir. Boş zamanlarında kitap okumayı ve tenis oynamayı sevmektedir.


Copyright by Fizyotip 2016. Tüm Hakları Saklıdır.